Skolloppet-Team Rynkeby

På fredag den 6/5 ska vi springa Team Rynkeby – God morgon Skolloppet. Det är ett motions- och välgörenhetslopp där skolelever från Sverige, Danmark, Norge och Finland springer till förmån för svårt sjuka barn. Loppet anordnas av Team Rynkeby Fonden. Alla klasser F-3 springer på fm. Varvet de ska springa är 250 meter. Om ni vill vara med och stödja skolans insamling till Barnhjärnfonden så fyll i sponsorsedeln som följer med hem på måndag. Lappen behåller ni hemma. På fredag får barnen ett diplom där det står hur många varv de har sprungit. Om ni t.ex. har sponsrat med 1 kr/varv och ert barn har sprungit 10 varv ska ni swisha 10 kronor. Detta är självklart frivilligt. Tänk på passande kläder och skor att springa i och skicka gärna med en vattenflaska!